Акція під будинком Порошенка триває, вночі кілька разів виникала штовханина

Фото

Поліція Київщини забезпечує публічну безпеку та порядок під час проведення мирної акції в Козині, де розташований будинок експрезидента, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Про це повідомляє обласна поліція у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"В ніч з 9 на 10 жовтня між учасниками акції неодноразово виникала штовханина, яку поліція регулярно припиняла, не допускаючи розвитку конфлікту. Станом на 12:00 серйозних порушень правопорядку не зафіксовано", - заявили правоохоронці.

Зазначається, що порядок у Козині забезпечують понад 80 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції діалогу та спецпризначенців. На місці події перебуває керівництво ГУНП в Київській області та Обухівського райуправління.

Читайте також: Постраждалих та затриманих внаслідок бійки під Радою немає - поліція

Поліція закликає учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та не порушувати громадський порядок.

Про те, що 10 жовтня під будинком Порошенка продовжують збиратися учасники акції, повідомила раніше у Фейсбуці народний депутат від "Євросолідарності" Ірина Геращенко.

Як повідомлялося, 9 жовтня опівночі під будинком експрезидента Петра Порошенка у Козині розпочалася акція двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події.

У «Євросолідарності» заявляли про сутички і спроби «тітушок» прорватися до будинку Порошенка.