Майно екс-керівника ДФС Продана заарештували - ЗМІ

Майно колишнього виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана заарештоване за рішенням Солом'янського райсуду Києва.

Про це повідомляє 5 канал з посиланням на речницю суду Яну Квітченко.

"Арештували, зокрема, нерухомість колишнього посадовця", - йдеться у повідомленні.

За словами речниці, клопотання прокуратури суд розглянув ще 10 грудня. Саме рішення суду закрите й не може бути оприлюднене відповідно до закону, уточнила вона.

Як повідомлялося, 15 листопада 2018 р. прокурори САП заочно повідомили про підозру у незаконному збагаченні колишньому в.о. голови ДФС Мирославу Продану.

У відомстві заявили, що він підозрюється у набутті за час роботи на посадах в.о. заступника та голови ДФС з липня 2016 року по червень 2018 року у власність грошових коштів у сумі понад 89 млн грн, за які для його особистого користування придбано кілька об’єктів нерухомого майна і транспортних засобів.

Читайте також: Суд відмовився змінити запобіжний захід Продану

Слідство також перевіряє причетність Продана до придбання інших об’єктів нерухомості в місті Києві та люксових автомобілів.

У свою чергу Продан відкидає всі висунуті йому обвинувачення.

4 грудня суд відпустив Мирослава Продана на поруки народних депутатів, зобов'язавши його носити електронний браслет. Апеляційний суд залишив це рішення чинним.