МЗС радить утриматися від поїздок до США через ураган “Флоренс”

Міністерство закордонних справ України рекомендує співвітчизникам утриматися від поїздок до розташованих на південно-східному узбережжі США штатів Вірджинія, Південна Кароліна та Північна Кароліна у зв’язку з наближенням урагану «Флоренс».

Про це повідомив у Facebook Департамент консульської служби МЗС.

"У зв’язку з наближенням до південно-східного узбережжя Сполучених Штатів Америки (штатів Вірджинія, Південна Кароліна та Північна Кароліна) урагану «Флоренс» та введенням в зазначених регіонах надзвичайного стану, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися найближчим часом від відвідання зазначених регіонів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нафта дорожчає в очікуванні урагану "Флоренс"

Тим громадянам, які вже перебувають на південно-східному узбережжі США, у Департаменті порадили відслідковувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, дотримуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни в розкладі руху сухопутного та повітряного транспорту.

У МЗС також нагадали про можливість скористатися розробленим Міністерством закордонних справ додатком «ДРУГ» - Добровільна реєстрація українських громадян при подорожах за кордон http://friend.mfa.gov.ua задля оперативності в комунікації.