В Україні проведуть конкурс на кращу публікацію про НАТО

Фото

Держкомтелерадіо України планує провести три інформаційні кампанії з євроатлантичної інтеграції, зокрема всеукраїнський конкурс на кращу публікацію, теле- і радіопередачу про НАТО.

Про це заявив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко під час семінару "Переваги співробітництва з Альянсом: засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Семінар для журналістів та представників громадських об'єднань / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

"У планах у нас три інформаційні кампанії з євроатлантичної інтеграції. Зокрема, проведення всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію у дорукованих ЗМІ, теле- і радіопередачу про НАТО. Ми запрошуємо всіх узяти участь у конкурсі. Також буде проведений форум громадських об'єднань на підтримку євроатлантичної інтеграції та інші заходи. Вони будуть відкритими", - сказав голова Держкомтелерадіо.

Читайте також: Курс на ЄС і НАТО: Президент скоро внесе в Раду зміни до Конституції

Наливайко додав, що семінар щодо переваг співробітництва з Альянсом - перший публічний захід для журналістів за новою бюджетною програмою, яка спрямована на інформаційне забезпечення євроатлантичних та євроінтеграційних прагнень України.