ВККС отримала перші заяви на конкурси до Верховного та Антикорупційного судів

До Вищої кваліфікаційної комісії суддів України надійшли перші 6 заяв на участь у конкурсах до Верховного та Вищого антикорупційного судів.

Про це інформує прес-служба ВККС.

"Повідомляємо, що 17 серпня у Комісії зареєстровано перші шість заяв від кандидатів на посади суддів касаційних судів у складі Верховного суду та Вищого антикорупційного суду у межах конкурсів, оголошених Комісією 02 серпня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ВККС отримала 1 заяву - до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду; 1 заяву - до Касаційного господарського суду у складі Верховного суду; 1 заяву - до Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду та 3 заяви - до Вищого антикорупційного суду.

У прес-службі інформують, що матеріали досьє відповідних кандидатів найближчим часом будуть розміщені на офіційному веб-сайті Комісії, а інформація про кандидатів, які звернулись для участі у конкурсі, та матеріали відповідних досьє розміщуватимуться у відповідних підрозділах розділу "Конкурс на зайняття вакантних посад суддів" офіційного веб-сайту Комісії.

Читайте також: ВККС закликає ЗМІ не спекулювати на темі конкурсу до Антикорупційного суду

Як повідомлялося, Вища кваліфікаційна комісія суддів України 2 серпня оголосила два конкурси: на 39 посад суддів Вищого антикорупційного суду та на 78 посад суддів Верховного суду.

Подання документів на участь в обох конкурсах триватиме з 8 серпня до 14 вересня 2018 включно.