Підозрюваному у вбивстві Ноздровської продовжили арешт до 24 серпня

Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Юрію Росошанському, який підозрюється у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, до 24 серпня 2018 року.

Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба суду у Facebook.

"За результатами проведеного судового засідання слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва зазначене клопотання задоволено. Підозрюваному Росошанському Ю.В. продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24.08.2018 року", - йдеться у повідомленні.

У суді також пояснили, що таке рішення суд прийняв у зв'язку з тим, що 26 червня 2018 року на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Росошанського Ю.В.

Читайте також: Прокуратура закликає "не піаритися" на справі Ноздровської

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Росошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Росошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Росошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Водночас адвокати сім'ї Ноздровської заявили, що слідство не враховує їхні версії щодо особи вбивці.