НАЗК ознайомило Ситника з протоколом про адмінпорушення

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на запрошення Національного агентства з питань запобігання корупції ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Сьогодні (13 листопада. - Ред.) директор Національного антикорупційного бюро на запрошення Національного агентства з питань запобігання корупції ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у НАЗК, державні органи і фізичні та юридичні особи зобов’язані надавати запитувані Національним агентством документи чи інформацію упродовж десяти робочих днів з дня одержання запиту.

Читайте також: У конфлікті антикорупційників САП бачить зведення особистих рахунків

"Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник... не виконав законні вимоги Національного агентства та надав з порушенням встановленого законом строку запитувані у листі Національного агентства від 18.09.2017 № 41-10/33202/17 копії документів та інформацію, а також надав їх не у повному обсязі, чим вчинив адміністративне правопорушення", - констатували у НАЗК.

У Нацагентстві нагадали, що подібні адмінпорушення тягнуть за собою накладення штрафу від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.