Полторак вручив нагороди військовим медикам

Фото

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак вручив державні та відомчі нагороди військовим медикам.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"За значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних сил України, сумлінне служіння українському народові, зразкове виконання військового обов'язку та високий професіоналізм, вісім працівників військово-медичних закладів Міністерства оборони України були нагороджені відомчими нагородами", - йдеться у повідомленні.

Під час вручення Полторак зазначив, що завдяки самовідданій праці і професіоналізму медиків було врятовано життя багатьох українських бійців. "У вас така робота, де помилок бути просто не може, адже ви рятуєте життя Захисників України", - наголосив він.

Міністр оборони привітав усіх з отриманням нагород та побажав у подальшому лікувати бійців лише від легких захворювань, а не від важких поранень.

Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, троє військових лікарів нагороджені державними нагородами, а п'ятьом військовим медикам присвоєно почесні звання "Заслужений лікар України" та "Заслужений працівник охорони здоров'я України".