Суд відклав розгляд скарги Кулика на арешт майна

Апеляційний суд міста Києва переніс на 28 липня розгляд скарги прокурора сил АТО Костянтина Кулика на арешт його майна.

Про це повідомили в ефірі 112 каналу.

Відповідне рішення суддя прийняв у зв'язку з тим , що в суд не надійшли матеріали даної справи з Солом'янського районного суду Києва.

Наступне судове засідання по апеляції Кулика відбудеться 28 липня о 15 годині.

Перед сьогоднішнім засіданням Апеляційного суду щодо арешту майна прокурора сил АТО Костянтина Кулика у нього сталася сварка з представниками добровольчих батальйонів. У ході перепалки з бійцями "Айдара" Кулик пообіцяв відмовитися від статусу учасника бойових дій.

На питання про те, чи брав він участь у бойових діях, прокурор сказав: "У бойових діях - ні, ми проводили слідчі дії в зоні проведення АТО. Я не подавав на УБД, не ініціював цього...Я завтра відмовлюся. Я цього не просив", - пообіцяв Кулик.

Кулик в Апеляційному суді оскаржує арешт, накладений на 3 квартири, 2 автомобілі та 1 об'єкт нерухомості, що належить його сім`ї. Апеляцію він подав на арешт всього майна.

Як повідомлялося раніше,13 липня колегія суддів Апеляційного суду м. Києва скасувала постанову слідчого судді Солом'янського районного суду м. Києва про відсторонення Кулика з посади військового прокурора АТО терміном на два місяці на час ведення слідства, винесену 4 липня.