Порошенко назвав себе кращою рекламою для "Антонова"

Президент Петро Порошенко особисто користується літаком виробництва заводу «Антонов», і це чи не найкраща реклама їх надійності.

Про це він сказав під час урочистостей з нагоди 70-річчя заснування ДП «Антонов», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В авіазагоні Президента є Ан-74 і Ан-148, і коли я літаю за кордон, дуже мало президентів можуть собі дозволити розкіш літати на літаку виробництва власної країни. Кращої реклами щодо безпеки і технологій бути не може», - сказав Порошенко.

Водночас він відзначив, що "антоновці" гарантують безпеку не лише у повітрі - завод делегував у зону проведення АТО своїх найкращих працівників, аби зупинити агресора. Співробітники підприємства виконують бойові завдання на найважчих ділянках фронту.

«Крім зустрічі з екіпажем («Мрії». - Ред.), у мене ще була зустріч з нашими героями АТО, які з заводу пішли захищати Батьківщину. На найважчих ділянках фронту виконували свою почесну місію «антоновці». Наша 95-та Повітряно-десантна бригада, 14-та механізована, 28-ма, 56-та, 58-ма, підрозділи Національної гвардії, 14-й батальйон - це там, де проходили службу на найважчих ділянках: Донецький аеропорт, Попасна, Дебальцеве», - сказав Президент.

Він додав, що «антоновці» з честю несуть службу по захисту України, "але вони вже дембелі, чекають Указу Президента, аби ми повернули їх до мирної праці".