Цьогоріч буде одна хвиля мобілізації - Президент

Президент України Петро Порошенко запевняє, що цьогоріч буде лише одна хвиля мобілізації.

Про це він заявив під час урочистостей з нагоди другої річниці з дня створення батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наразі у структурі Головних управлінь Національної поліції в областях та місті Києві функціонують 22 підрозділи патрульної служби поліції особливого призначення. Бійців тих підрозділів, які припинили існування, дуже просимо переходити на службу до Національної гвардії, новоствореного Корпусу оперативно-раптової дії або до лав поліції. Ще одна можливість - служба в армії за контрактом. І мені приємно повідомити, що десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю, що дало нам можливість значно відтермінувати нову хвилю мобілізації, значним чином скоротити її можливу чисельність і наголосити, що коли буде ця хвиля мобілізації, вона буде єдиною у цьому році", - сказав він.

Порошенко також зауважив: якщо не буде загострення на Донбасі, забезпечать також звільнення четвертої і п'ятої хвиль мобілізації.