Геращенко переконаний, що Савченко незабаром обміняють

Українська льотчиця Надія Савченко незабаром буде вдома, її обміняють на спецназівців Головного розвідувального управління (ГРУ) Генштабу ЗС Російської Федерації Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.

Таке переконання в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна" висловив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Надія Савченко найближчим часом, швидше за все в цьому році, буде вже вдома. Безумовно, її обміняють на тих російських диверсантів, які були затримані в травні минулого року в Щастя - Александрова і Єрофєєва. Зараз за ним закінчується слідство і суд в Україні, вони так само отримають тривалі терміни ув'язнення і вони будуть обмінені на Надію Савченко", - зазначив він.

На думку Геращенка, президент Російської Федерації Володимир Путін вже сам розуміє, що справа Савченко зіграла проти нього.

"По-перше, тепер на Надії Савченко сфокусовано увагу всіх світових еліт. Він просто на просто намагається торгуватися ім'ям Саченко, але в будь-якому випадку він поступиться, як завжди поступався у таких випадках", - зазначив він.

Геращенко також сподівається, що Україна зможе обміняти не тільки Савченко, але інших українських заручників в Росії.

Нагадаємо: у вівторок російський суд визнав Савченко винною і засудив її до 22 років колонії і 30 тисяч рублів штрафу.