Зі Львова депортували росіянку, яка намагалася укласти фіктивний шлюб з українцем

Міграційна служба депортувала росіянку, яка двічі за рік порушила законодавство — не виїхала з України, коли завершився термін посвідки, та намагалася укласти фіктивний шлюб, щоб уникнути депортації.

Про це у Фейсбуці повідомила Міграційна служба Львівської області, передає Укрінформ.

«На Львівщині виявили росіянку, яка нелегально перебувала в країні. Громадянка Російської Федерації неодноразово порушувала міграційне законодавство: вперше - після завершення терміну посвідки не покинула територію України; вдруге - спробувала легалізувати перебування через фіктивний шлюб у Одесі», - йдеться у повідомленні.

Фото: Міграційна служба Львівської області

Зазначається, що у серпні жінку виявили у Львові працівники міграційної служби Львівської області та притягнули до адміністративної відповідальності за ч.3 статті 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», а також було прийнято рішення про її примусове видворення із забороною в’їзду терміном на 5 років.

Тоді росіянку помістили у Волинський пункт тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, з метою забезпечення виконання рішення про примусове видворення за межі України.

Читайте також: Забирали паспорти і гроші: росіяни депортували літніх українців та осіб з інвалідністю

У жовтні громадянку країни-агресора видворено за межі території України і за численні порушення міграційного законодавства заборонено в’їзд в Україну терміном 8 років, підкреслили у Міграційній службі.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України викрила двох агенток ФСБ РФ, які розвідували бойові позиції системи протиповітряної оборони Збройних сил України та передавали ворогу особисті дані українських захисників.