ФК «Маріуполь» попереджає: росіяни можуть використати його автобуси задля пропаганди

У захопленому Маріуполі російські загарбники планують використовувати клубні автобуси місцевої футбольної команди «Маріуполь».

Як передає Укрінформ, про це повідомила Маріупольська міськрада у Телеграмі.

Коментуючи цей факт, віцепрезидент ФК «Маріуполь» Андрій Санін зазначив, що навіть не знає, настільки автобуси постраждали від обстрілу та мародерів. «Але якщо в майбутньому ви побачите у пропагандистських роликах із Маріуполя наші автобуси, знайте – футбольний клуб Української прем'єр-ліги «Маріуполь» не має до цього жодного стосунку», - підкреслив Санін.

Як відомо, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників.

Читайте також: Маріуполь можуть віддати під контроль «кадирівців» - міськрада

Маріуполь залишився без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Міський голова заявляв, що з початку російського вторгнення тут загинули до 20 тисяч мирних жителів. Нині у заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч людей.

Тим часом російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя колаборанта Костянтина Іващенка та створюють картинку «відновлення життя міста».