На Київщині виявили тіла ще 11 осіб, убитих загарбниками

У Бородянці та на Гавронщині Київській області правоохоронці виявили у місцях масового захоронення 11 вбитих загарбниками громадян, - зокрема, трьох жінок, двох підлітків і 6 чоловіків було виявлено у «братських» могилах на Бучанщині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба поліції Київської області.

«20 квітня у Бородянці на території місцевої лікарні знайшли тіла двох товаришів 35-ти років та дівчинку 15 років, яких жорстоко розстріляли окупанти. На місці другого захоронення виявили тіла шести людей – 4 чоловіка та 2 жінки. Одній людині російські військові переїхали БТРом голову», - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Для перемоги в судах потрібно, щоб факти злочинів росії були визнані геноцидом - Корнієнко

Зазначається, що ще одне місце захоронення вбитих громадян російськими загарбниками було виявлено на Гавронщині.

«Тут під час окупації агресори розстріляли автівку з двома родинами, які намагалась евакуюватись. Загинула жінка і дитина, решта пасажирів отримали поранення», - поінформували поліцейські.

У поліції Київщини уточнили, що це - відвертий геноцид українського народу.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.