Загарбники знову обстріляли Харків: одна людина загинула, двоє поранені

Увечері 16 квітня російські війська знову обстріляли Харків, у результаті чого загинула одна людина та поранено двоє людей.

Про це під час телемарафону сказав міський голова Харкова Ігор Терехов, повідомляє Укрінформ.

“Щойно був обстріл по одному з районів міста Харкова, і там одна людина загинула та дві отримали поранення. Зараз вони перебувають у лікарні, і наші медики рятують їм життя на операційному столі. Ці обстріли роблять для того, щоб посіяти хаос, залякати людей”, - сказав мер Харкова.

Як повідомлялося, російські війська продовжують бомбардувати та обстрілювати Харків та область.

15 квітня у Харкові в результаті обстрілу військами росії загинуло десять мирних жителів, серед них 7-місячна дитина. Ще 35 людей поранено. Пошкоджено та зруйновано кілька житлових будинків.

Сьогодні вдень ракетний удар припав на центральну частину міста, в результаті чого є загиблий та поранені.

Читайте також: Харківські рятувальники ліквідували масштабну пожежу після ворожого обстрілу

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово захоплених територіях України.