Кількість загиблих дітей від ракетного удару по Краматорську зросла до семи

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по залізничному вокзалу Краматорська зросла до 59 осіб - у лікарні померли ще дві дитини.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада.

«Кількість дітей, які загинули внаслідок обстрілу залізничного вокзалу м. Краматорська збільшилася до 7. В лікарні померли ще дві дитини…Таким чином, загальна кількість людей, які загинули у наслідок обстрілу росіянами залізничної станції "Краматорськ" збільшилась до 59 осіб», - йдеться у дописі.

Читайте також: Для лікування поранених на вокзалі у Краматорську долучаться іноземні хірурги

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня по залізничному вокзалу Краматорська вдарили дві російські ракети. З цього вокзалу щодня проводилася евакуація мирного населення. Потяги вирушають у різні міста на захід та до центру України.

Президент Володимир Зеленський поінформував, що росіяни вдарили по залізничному вокзалу Краматорська керованою ракетою «Точкою-У».

Читайте також: ЄС – про ракетну атаку в Краматорську: Не має бути безкарності для воєнних злочинів

Від цього теракту (на 13 квітня) загинули 57 людей, з них 38 загинули одразу на вокзалі, решта померла у лікарні. Серед загиблих – 5 дітей. Поранено 114 мирних жителів.

24 лютого президент росії путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.