Поліція Київщини за один день розшукала п'ятьох дітей

Правоохоронці Київської області за один день повернули батькам п'ятьох зниклих дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуку пресслужба поліції Київської області.

"Упродовж минулої доби до поліції Київщини надійшло 5 повідомлень про зникнення дітей. Поліцейські оперативно відреагували, усіх дітей розшукали та повернули до родин. Ніхто з дітвори об’єктом злочинних посягань не став", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 10-річного Миколи Клюя – хлопчик після школи не повернувся додому. Останній раз його бачили у селі Святопетрівське Києво-Святошинського району.

До пошуків зниклої дитини був залучений особовий склад Києво-Святошинського відділу поліції, ювенальна превенція. Розшукали хлопчика за кілька годин у столиці, за місцем проживання його батька, який мешкає окремо. На щастя, з Миколкою нічого лихого не сталося. Працівники ювенальної превенції провели роз’яснювальну бесіду щодо недопущення такого надалі.

Читайте також: На Київщині зникла мама із двома дітьми, їх розшукує поліція

А в місті Ірпінь 7-річний хлопчик катався на самокаті, і батьки втратили його з поля зору та одразу звернулись до поліції. Правоохоронці знайшли дитину упродовж двадцяти хвилин.

Як повідомляв Укрінформ, за три роки національний телеком-оператор “Київстар” завдяки реалізації проєкту “Пошук дітей” допоміг Національній поліції розшукати понад 400 зниклих дітей.