На Черкащині вимагають звільнити начальника Головного управління Держгеокадастру

На сесії Черкаської обласної ради люди вимагали розслідування діяльності та звільнення із посади начальника Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Ольги Залоги.

Про це повідомляє сайт provce.

"Дехто з тих, хто прийшов 30 травня на засідання, вчора брав участь у перекритті траси Київ-Одеса на знак протесту проти зловживання Залогою своїм службовим становищем", - йдеться в повідомленні.

За словами голови колективного господарства "Родниківка" Костянтина Сидорука, близько 800 пайовиків - учасники АТО та звичайні селяни - не можуть отримати землю, і з них вимагають по 300 доларів із гектара.

“Люди не мають можливості протистояти цій ситуації, окрім акцій непокори. Ми хочемо звернутися до Президента щодо відсторонення і звільнення з посади людини, яка знущається з людей”, - сказав Сидорук.

Читайте також: Світовий банк сподівається, що при Зеленському знімуть мораторій на землю

Депутати підтримали прохання селян і тепер формуватимуть звернення до керівництва держави з вимогами звільнити з посади очільницю ГУ Держгеокадастру в області.

“Прямих повноважень звільнити керівника Геокадастру в депутатів обласної ради немає”, - уточнив голова ОДА Олександр Вельбівець.

Фото: 18000.com.ua