Чиновник Львівської мерії погорів на хабарі, його відсторонили від роботи

Оновлено

Прокуратура затримала під час отримання третього траншу неправомірної вигоди начальника управління фінансового контролю департаменту Львівської міськради.

Про це повідомив у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко .

"На третьому транші неправомірної вигоди Прокуратура Львівської області разом з Нацполіцією затримали начальника управління фінансового контролю департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міськради", - написав Луценко.

При цьому Луценко не вказав, про яку суму хабара йдеться.

Тим часом Львівська мерія відсторонила від роботи начальника управління фінансового контролю, якого затримали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди, повідомила прес-служба міської ради.

“Начальника управління фінансового контролю ЛМР відсторонено від виконання посадових обов’язків у зв’язку з проведенням слідчих дій”,- зазначається у повідомленні.

В.о. міського голови Львова Геннадій Васьків запевнив, що мерія сприятиме діям правоохоронних органів.

“Якщо факти незаконних дій посадової особи будуть підтверджені, ЛМР вимагатиме від правоохоронців об’єктивного розслідування та покарання", — заявив він.

Напередодні ввечері за підозрою в отриманні неправомірної вигоди було затримано начальника управління фінансового контролю Львівської міськради. Він вимагав і отримав 8 тисяч гривень хабара. В кабінеті чиновника було проведено обшук.