Львівська залізниця відновила стабільний рух потягів після аварії

Львівська залізниця відновила стабільний рух потягів на ділянці Львів–Красне, де напередодні зійшли з рейок 10 порожніх вагонів вантажного поїзда, що спричинило затримку ряду пасажирських поїздів.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"10 квітня 2018 року о 9-й годині відновлено для руху колії по станції Задвір’я. Рух вантажних та пасажирських поїздів дільницею Львів–Красне головного ходу магістралі здійснюється в штатному режимі", - йдеться у повідомленні. 

За інформацією Укрзалізниці, фахова комісія продовжує роботу зі встановлення причин сходження вантажних вагонів.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 9 квітня на станції Задвір’я Львівської залізниці сталося сходження 10 порожніх вагонів вантажного поїзда. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак через аварію пасажирські і приміські поїзди курсували із запізненням. 

Читайте також: УЗ дасть 200 мільйонів на житло для залізничників

Оскільки на час виконання аварійно-відновлювальних робіт на зазначеній ділянці було призупинено рух парною колією, Львівська залізниця організувала пропуск цих поїздів вільними для руху коліями, зокрема по непарній колії Красне-Задвір’я-Борщовичі та по боковій колії станції Задвір’я.

Спеціалізовані підрозділи Львівської залізниці близько 3-ї години ночі підняли всі вагони, що зійшли з рейок, а колійники, енергетики та зв’язківці продовжили комплекс робіт із відновлення інфраструктури.