УЗ дасть 200 мільйонів на житло для залізничників

УЗ дасть 200 мільйонів на житло для залізничників

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" затвердила програму житлового будівництва для своїх працівників, відповідно до якої цьогоріч планується спрямувати 200 млн грн на ці цілі.

Про це написав у Facebook в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"Затвердили програму житлового будівництва Укрзалізниці. У 2018 році ми спрямуємо близько 200 млн грн на нові квартири та переобладнання об’єктів під житло для залізничників", - зазначив він.

За словами Кравцова, в компанії працює близько 300 тисяч залізничників, а тому Укрзалізниця має намір забезпечити для своїх працівників належні умови для роботи і проживання. 

"До кінця року маємо завершити будівництво 16-поверхового житлового будинку на 110 квартир у Харкові та здати другу чергу 100-квартирного житлового комплексу в Синельниковому на 56 квартир. Першу чергу на Дніпропетровщині на 44 квартири ми здали в експлуатацію наприкінці 2017 року", - повідомив він.

Що стосується реконструкції, то, за словами Кравцова, найбільше об’єктів буде відновлено на Львівській та Південно-Західній залізницях. Там уже завершено реконструкцію восьмиквартирного житлового будинку у селі Хриплин на Івано-Франківщині. У Здолбунові триває реконструкція комплексу з трьох будівель під гуртожиток сімейного типу. Завершуються роботи з реконструкції казарми в Івано-Франківську. На Південно-Західній залізниці цьогоріч будівельні роботи триватимуть на чотирьох об’єктах у Вінницькій і Чернігівській областях, а також у Києві, розповів керівник компанії.

Читайте також: Укрзалізниця на великодні свята запускає 10 додаткових поїздів

Крім цього, на Одещині в с. Усатовому програмою передбачається зведення 18-квартирного житлового будинку, а в Слов’янську Донецької області – планується відремонтувати гуртожиток на 32 кімнати.

Усі будівельні роботи залізничники виконуватимуть переважно своїми силами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-