Бомбу у Херсонській ОДА не знайшли

У Херсоні вибухотехніки та кінологи обстежили будівлю та прилеглу територію Херсонської облдержадміністрації, але жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області. 

«Вибухотехніки та кінологи обстежили будівлю та прилеглу територію Херсонської облдержадміністрації. Ніяких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено. Повідомлення виявилося неправдивим», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці працювали спеціалісти усіх екстрених служб, в охороні публічної безпеки та порядку були задіяні 25 поліцейських. Вони оточили територію, з приміщення евакуювали близько 200 чоловік.

Читайте також: Херсонська облрада прийняла звернення про невизнання "виборів Путіна" у Криму

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення - ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю у будівлі Херсонської облдержадміністрації та обласної ради, де проходить сесія облради, спрацювала звукова сигналізація. У поліції пояснили, що це пов'язано з отриманням повідомлення про замінування будівлі ОДА.