Херсонська облрада прийняла звернення про невизнання

Херсонська облрада прийняла звернення про невизнання "виборів Путіна" у Криму

Укрінформ
Депутати Херсонської облради на сесії у п'ятницю прийняли «Звернення Херсонської обласної ради щодо грубого порушення РФ міжнародного права та українського законодавства з проведення 18 березня 2018 року виборів президента РФ на тимчасово окупованій території АРК та міста Севастополя та не визнання результатів виборів».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За - 46 (голосів - ред.), рішення прийнято", - оголосив результат голосування голова Херсонської облради Владислав Мангер.

Дане питання депутати облради поставили першим у порядок денний сесії з поміж понад 90 питань, які розглядалися на ній. З присутніх у сесійній залі на момент голосування 56 депутатів жоден не проголосував проти цього звернення. 10 депутатів не голосували.

Читайте також: У Херсоні "замінували" будівлі ОДА і облради

Як зазначається у зверненні Херсонської облради, порушуючи Статут ООН, основоположні норми міжнародного права, влада країни-агресора планує провести 18 березня 2018 року вибори президента Російської Федерації на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

«Тому ми, депутати Херсонської обласної ради, не визнаємо проведення виборів президента Російської Федерації на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, та просимо вважати грубим порушенням норм чинного законодавства України та норм міжнародного права», - наголосили депутати облради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-