Бійки у Дніпрі 9 травня: поліція затримала ще трьох підозрюваних

Суд у Дніпрі обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб щодо трьох підозрюваних у масових заворушеннях 9 травня.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"У Жовтневому суді м. Дніпра закінчився розгляд справ з обрання запобіжних заходів фігурантам справи. Трьом підозрюваним у масових заворушеннях 9 травня обрано запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою", - зазначили у поліції.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що у м. Дніпро суд ухвалив рішення про арешт на два місяці одного із затриманих внаслідок зіткнень 9 травня.

Крім того, сьогодні поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня в обласному центрі. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець з багатим кримінальним минулим. Правоохоронці зазначають, що на відео, яке поширено в інтернеті, "видно, що саме він, а не правоохоронець надає команди та скеровує дії молодиків, які жорстоко побили ветеранів АТО".

Співробітники кримінальної поліції спільно зі спецпризначенцями в м.Новомосковську встановили його місцезнаходження та доправили до прокуратури Дніпропетровської області для проведення слідчих дій.