На Одещині до ранку відкритою буде тільки траса на Київ

Оновлено

На території Одеської області через погіршення погодних умов на автомобільних дорогах закрито рух для проїзду всіх категорій транспортних засобів до 9 години ранку 8 січня, окрім траси Одеса - Київ.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

"Відбулось засідання оперативного штабу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації. В засіданні штабу також взяли участь народні депутати України та депутати Одеської облради. Прийнято рішення стосовно перекриття руху на дорогах загального користування Одеської області (крім дороги М-05 "Київ-Одеса" до 9-ї год. ранку 8 січня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що власникам автостанцій області дано доручення припинити відправлення автобусів приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування. Зараз до ліквідації наслідків негоди на території області залучено 297 одиниць техніки і 300 працівників.

Оперативний штаб звертається до мешканців та гостей Одеської області з проханням не вирушати автомобілем та обмежити пересування в період негоди, а також не залишати свої автомобілі на трамвайних полотнах і на дорогах.

Тим, хто потребує допомоги, радять телефонувати на "гарячу лінію" за номерами: 048 7782412, 048 7782407.

Через негоду пошкоджено електромережі й залишаються без електропостачання 28 населених пунктів, над його відновленням працюють бригади ПАТ "ЕК "Одесаобленерго", додали в оперативному штабі ОДА.