В будинку під Одесою знайшли арсенал зброї

Фото

Під час санкціонованого обшуку в рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці знайшли арсенал зброї у приватному будинку в Роздільнянському районі Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області. 

"Досудовим розслідуванням встановлено, що у квітні 2016 року невідомі особи скоїли напад на мешканця Одещини, застосувавши травматичну зброю та биту, спричинили йому тілесні ушкодження і відібрали наявні кошти. Після чого зловмисники втекли з місця злочину. При розслідуванні кримінального провадження співробітники прокуратури та ГУ НП України виявили та вилучили у ході обшуку у приватному домоволодінні в Роздільнянському районі цілий арсенал зброї", - зазначили в прокуратурі.

Зокрема, у приміщенні, облаштованому під зберігання зброї, вилучено: автомат АКМС  та 15 боєприпасів до нього, різні рушниці, в тому числі з оптикою, гвинтівку, металеву стрічку з боєприпасами, понад 200 набоїв для різної зброї.

Крім того, при обшуку вилучено майже 60 ящиків з горілчаною продукцією без акцизних марок.

Наразі прокуратура області здійснює перевірку законності зберігання означеної зброї та набоїв в рамках процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ознаками ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Фото: Прокуратура Одеської області