Білий дім продовжує контактувати з Конгресом задля ухвалення допомоги Україні

Адміністрація Білого дому контактує з Конгресом США щодо термінової необхідності ухвалити допомогу Україні та продовжить працювати з представниками обох партій, щоби відповідний законопроєкт зрештою надійшов на підпис президентові.

Про це заявив у четвер у Вашингтоні координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Президент вважає, що підтримка України є критично важливою, особливо зараз. І ми надалі працюватимемо з обома партіями»,- зауважив представник адміністрації Байдена.

Він також підтвердив, що президент особисто контактував із законодавцями в Конгресі та продовжує залишатися на зв’язку з ними.

Читайте також: Огризко про допомогу США Україні: Роботи багато, але не думаю, що «все пропало»

Як повідомляв Укрінформ, у четвер більшість представників Сенату США ухвалили рішення для того, щоби перейти до розгляду законодавства про допомогу Україні, Ізраїлю й Тайваню в загальному розмірі $95 мільярдів. Очікується, що найближчим часом верхня палата Конгресу США голосуватиме за сам проєкт закону, аби передати його потім на розгляд Палати представників.