Подоляк: Немає жодних можливостей для переговорів і компромісів з Путіним

Слід усвідомити, що немає жодних можливостей для компромісів і переговорів із президентом Росії Путіним, оскільки це зробить умисні воєнні злочини легітимним інструментом глобальної політики.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк написав у Телеграмі.

“Війна так війна” – прямо й недвозначно заявляє Путін, остаточно переставши маскувати свої цілі... Тим самим публічно фіксує безумовний мотив злочину: Росія масштабно вторглася на територію України з метою масових убивств, тотальних руйнувань, захоплення територій”, - зауважив Подоляк.

За словами радника керівника ОП, “цього достатньо, щоб усвідомити: немає жодних можливостей для “компромісів”, “переговорів”. Інакше це робить навмисні воєнні злочини легітимним і дієвим інструментом глобальної політики”.

Читайте також: Подоляк назвав привід для оптимізму у війні з Росією

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук наголосив під час виступу на міжнародній конференції Crimea Global. Understanding Ukraine through the south, що наша держава не починатиме переговори з РФ, поки війська агресора залишатимуться на українській міжнародно визнаній території, адже Кремль перетворює на зброю все, що можна використати для тиску