путін створив передумови для фрагментації рф - Данілов

Єдині новини

Дії президента рф володимира путіна призвели до створення передумов для фрагментації росії.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

"Він розв'язав ситуацію, яка пов'язана з фрагментацією росії. Я більш ніж переконаний, що це буде найближчим часом відбуватися. І ті нещодавно були опубліковані розмови багатіїв, які заробляли гроші спільно з путіним, - такі настрої існують у всієї так званої бізнес-еліти на території росії. І внутрішні чвари, які там постійно будуть тільки нарощуватися, вони пришвидшать процес руйнації росії", - сказав Данілов.

Читайте також: Данілов анонсував появу на озброєнні ЗСУ тисячі дронів із дальністю польоту понад 3000 кілометрів

Як приклад він навів події в Гудермесі, зауваживши, що багато років на території Ічкерії не було збройних нападів на об'єкти, які охороняють поліцейські.

"Процеси йдуть, і повірте, ми побачимо ще багато "чорних лебедів" на території московії", - резюмував секретар РНБО.

Як повідомлялося, раніше секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов заявляв, що у росії вже ведуться розмови про перенесення столиці вглиб країни.

Читайте також: Данілов: кремль узяв білорусь у «ядерні заручники»

Крім того, в інтернет потрапив запис розмови між, імовірно, музичним продюсером Йосифом Пригожиним і колишнім членом ради федерації мільярдером Фархадом Ахмедовим, які різко критикують керівництво країни за розв'язану війну проти України, що призвела до ізоляції рф.