Перемога України екзистенційно залежить від підтримки та єдності союзників – міноборони Естонії

Ексклюзив

Міністерство оборони Естонії вважає, що шлях України до перемоги екзистенційно залежить від союзницької підтримки, єдності та сили. Оборонне відомство запевнило у подальшій підтримці України.

Про це повідомив Департамент стратегічних комунікацій Міноборони балтійської країни у відповідь на запит кореспондента Укрінформу.

«Міністерство оборони Естонії вважає, що Президент Зеленський у своїй заяві (у відеозверненні від 3 січня - ред.) дуже точно висвітлив виклики, які стоять перед нами. Шлях України до перемоги екзистенційно залежить від нашої підтримки, єдності та сили. Ми й надалі підтримуватимемо Україну», - йдеться у заяві.

Так Міноборони Естонії відповіло на прохання прокоментувати відеозвернення Президента України Володимира Зеленського, з яким він виступив 3 січня.

Читайте також: Латвія та її союзники підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде необхідно - спікер Сейму

У ньому глава Української держави зазначив, що керівництво росії кине всі сили, аби спробувати змінити ситуацію у війні проти України. Тож, за словами Зеленського, зараз «той момент, коли разом із партнерами маємо посилити нашу оборону».