Міністерка оборони Канади сплела камуфляжну сітку для ЗСУ

Фото, відео

Міністерка оборони Канади Аніта Ананд долучилася до плетіння камуфляжної сітки, яку буде передано українським захисникам.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про на своїй сторінці у мережі Твіттер написала Джессіка Лін Віебе, яка організувала плетіння сітки під час Міжнародного безпекового форуму у Галіфаксі.

“Вдячна міністерці оборони Канади Аніті Ананд за те, що вона виділила час, аби долучитися до плетіння однієї з камуфляжних сіток, які після завершення форуму будуть відправлені до України”, - зазначила Лін Віебе.

Читайте також: Литовські волонтери передали Україні близько сотні камуфляжних сіток

Участь у плетінні сітки взяли й інші учасники форуму, в тому числі віцепрем’єр-міністр України Ольга Стефанішина та посол України в Канаді Юлія Ковалів.

Зазначимо, що ідею із плетінням камуфляжних сіток під час Міжнародного безпекового форуму Лін Віебе втілила у співпраці із галереєю мистецтв Нової Шотландії як арт-проєкт, покликаний привернути увагу до потреби продовження підтримки України.

Читайте також: Сунак підтвердив, що Британія надасть 25 тисяч комплектів зимової форми для ЗСУ

Нагадаємо: цими вихідними у Галіфаксі, столиці канадської провінції Нова Шотландія, відбувся Міжнародний безпековий форум. Це один із провідних світових майданчиків обговорення питань міжнародної та безпекової політики. Цьогоріч Україну на ньому представляли близько двох десятків учасників.