кремлівський режим від шостого пакета санкцій може втратити до $25 мільярдів - Шмигаль

кремлівський режим після запровадження 6-го пакета санкцій може втратити від 10 до 25 млрд доларів.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вдячні європейським партнерам за те, що вони змогли досягнути консенсусу і погодити 6-й пакет санкцій проти росії, який включає часткове ембарго на нафту. кремлівський режим може втратити від 10 до 25 млрд доларів від цього рішення, і це додатково позбавить його можливості фінансувати війну проти України та всієї Європи», - зазначив Шмигаль.

За його словами, зброя, фінанси та санкції - за цими трьома стратегічними напрямками є прогрес цього тижня. «Робимо все, аби наблизити перемогу. Попри неймовірні виклики, Україна обов’язково переможе», - запевнив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Однією з цілей російського вторгнення була ліквідація української держави - Шмигаль

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють і бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Читайте також: В Україні діють п'ять міжнародних програм підтримки переселенців на ₴10 мільярдів

Лідери країн Європейського Союзу погодили шостий пакет санкцій проти російської федерації, який передбачає часткове ембарго на імпорт російської нафти та відключення Сбербанку від системи SWIFT.