Щоб ми працювали, скільки від нас чекають люди на вулиці: Арахамія хоче змінити регламент

Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія планує за два тижні зареєструвати у Раді законопроєкт про зміни до регламенту, який передбачатиме можливість продовження пленарних засідань парламенту на будь-яку кількість часу.

Про це політик заявив під час брифінгу в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вношу зміни до Регламенту, але його, на жаль, не підтримали, і я його відкликав, а там було те, що ми можемо рішенням залу з 226 голосами завжди продовжити робочий день на будь-яку тривалість. Але ж у нас багато хто хоче працювати за старими правилами. Але я точно ще раз подам доопрацьований Регламент, точно зроблю так, щоб ми могли працювати стільки, скільки від нас чекають люди на вулиці", - зазначив Арахамія.

Водночас, на запитання, коли саме він планує внести відповідний законопроєкт, депутат відповів, що це відбудеться за два тижні.

Читайте також: Разумков розповів, чому охорона відбирає телефони у його відвідувачів

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відкликав законопроєкт про внесення змін до Регламенту Верховної Ради, який депутати планували розглянути 16 січня у зв’язку з невідповідністю деяких його норм Конституції України.

До того Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради рекомендує парламенту ухвалити за основу законопроєкт №2691 "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо удосконалення законодавчої процедури".

Серед іншого законопроєктом передбачалося, що парламент на пленарному засіданні одноразово може ухвалити рішення про зміну його тривалості.