Полторак готовий допомагати майбутньому керівництву Міноборони

Відео

Міністр оборони Степан Полторак з повагою ставиться до рішення Президента Володимира Зеленського призначити іншу людину на цю посаду і готовий допомагати наступнику в роботі.

Про це міністр оборони України Степан Полторак заявив під час засідання Комітету Верховної Ради питань національної безпеки і оборони, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Я з великою повагою ставлюся до конституційного права новообраного Президента України визначитися з міністром оборони — права на зміни і права запропонувати нового очільника оборонного відомства. Тому одразу після того як він склав присягу народу України і вступив у посаду Верховного Головнокомандувача, я прийняв рішення і подав рапорт на відставку, розуміючи усю відповідальність, що покладається на міністра оборони", - заявив Полторак.

Він також зазначив, що готовий допомагати новому керівництву Міністерства оборони, якщо його знання та досвід стануть у пригоді. Полторак подякував народу України, Верховній Раді і Президенту за те, що йому тричі довіряли посаду міністра оборони в найважчі часи для України, коли починалася агресія Російської Федерації.

Читайте також: Президент розглядає кілька кандидатур на посаду міністра оборони

Як повідомлялося, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони на засіданні 5 червня не підтримав подання Президента Володимира Зеленського про звільнення міністра оборони Степана Полторака, внесене 30 травня.

Фото: mil.gov.ua