ТСК про розкрадання в армії відклала засідання на 14 березня

Засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави відбудеться в четвер 14 березня.

Про це поінформував Голова Верховної Ради Андрій Парубій перед закриттям ранкового пленарного засідання Верховної Ради у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мав розмову з головою Тимчасової слідчої комісії Іваном Вінником. Він повідомив мені, що ...засідання призначено на четвер на 14:15", - сказав Парубій.

Засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави мало відбутися о 14:00 12 березня.

Читайте також: ТСК з розкрадання в армії хоче взятися за міністрів оборони часів Тимошенко

Як повідомлялося, на засіданні ТСК заплановано розгляд питань щодо розслідування оприлюднених у ЗМІ фактів зловживань в оборонній сфері. Куди також запрошені представники Генеральної прокуратури, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро, Міністерства оборони, ДК "Укроборонпром".