Партія “Розумна сила” висунула кандидата у президенти

Голову партії «Розумна сила» Олександра Соловйова обрано кандидатом від партії на пост Президента України.

Таке рішення було прийнято на ІІІ з’їзді політсили, повідомляє прес-служба “Розумної сили”.

У своєму виступі Олександр Соловйов відзначив, що всього за 2 роки партія здобула значну підтримку серед українців. Особливо гучною стала акція з підписання Народної декларації про мир, яку підтримали люди в усіх регіонах країни.

«Ми зробили те, на що не спромоглася жодна політична сила в Україні за весь час війни: ми побували в непідконтрольному Луганську і зустрілися з українськими громадянами по ту лінію фронту. Ми показали, що політики можуть розмовляти мовою миру, а не залпами гармат», — зазначив Соловйов.

Читайте також: Кандидат у президенти розповів про свої "шапкові махінації" у Давосі — заради друзів

Олександр Миколайович Соловйов народився 13 липня 1973 року в місті Красноармійськ (нині Покровск) Донецької області. Полковник міліції у запасі, прослужив у правоохоронних органах 20 років.

В Україні 31 грудня стартувала президентська виборча кампанія. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року.

Голосування на виборах Президента проводитиметься 31 березня 2019 року з 8 до 20 години. Результати голосування ЦВК має встановити до 10 квітня. Не пізніше як через 30 днів після оголошення офіційних результатів виборів новообраний Президент має вступити на посаду.