У "БПП" спростовують фейки про російський бізнес Порошенка

Чутки про нібито наявність у Петра Порошенка "бізнесу в Росії", рівно як і інші фейки, викладені у листі групи народних депутатів, є брудною технологією частини його підписантів.

Про це заявив голова фракції Партії "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді України Артур Герасимов, повідомляє прес-служба партії.

"Безпідставними і неправдивими є будь-які твердження про нібито наявність у Петра Порошенка інших бізнесів у Росії", - сказав Герасимов.

Він запевнив, що Севастопольський морський завод було конфісковано та націоналізовано окупантами. Липецьку кондитерську фабрику теж давно закрито і вона не працює.

На переконання Герасимова, немає сумніву, в чиїх інтересах укладено каталог фейків, які поширювалися проти Президента України протягом останніх років.

"У цій писанині чітко проглядається почерк особи, яка незмінно присутня в експертних моніторингах як лідерка із розповсюдження брехні. І слід політичної сили, яка ніколи не була перебірливою у засобах боротьби за владу. Саме остання найактивніше й просуває тезу про неіснуючий бізнес Порошенка в Росії та з Росією, в тому числі не цурається займатися цим і на телеканалах, які взяли на себе роль п’ятої колони Кремля", - наголосив голова фракції.

Читайте також: Roshen не постачає продукцію до окупованого Криму - прес-служба

Герасимов також не виключає, що ці звинувачення є спробою відволікти увагу від секретних поїздок емісарів Тимошенко до Москви, від її загадкової, але дуже промовистої відсутності в Раді під час голосування закону за визнання Росії агресором тощо.

Він закликав утримуватися від поширення недостовірної інформації.