Roshen не постачає продукцію до окупованого Криму - прес-служба

Roshen не постачає продукцію до окупованого Криму - прес-служба

Укрінформ
Корпорація Roshen не постачає свою продукцію до окупованого Криму і припускає, що протерміновані цукерки в магазини півосторова потрапили з Липецької фабрики, яку закрили ще у квітні 2017 року.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі головного офісу корпорації.

"Уже тривалий час корпорація Roshen не має жодних торгівельних зв’язків з Кримом. З першого квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинено виробництво. Корпорація не володіє достовірною інформацією щодо походження цукерок на фото, остання партія карамелі "Клубника со сливками" була випущена у першому кварталі 2017 року", - повідомляє прес-служба.

У Roshen зазначають, що з того часу карамель "Клубника со сливками" не виготовляється.

Читайте також: Roshen позбавив Київхліб права на "Казковий ключик"

"Ми припускаємо, що на території Кримського півострову реалізується продукція Липецької фабрики, виготовлена на початку 2017 року, до зупинки виробництва. З останньої виготовленої партії карамелі "Сливки с клубникой" в Крим могло потрапити близько 10 тон цих цукерок, термін придатності такої продукції закінчився весною 2018 р", - повідомляє Roshen.

6 вересня у ЗМІ з'явилась інформація, що у магазинах Криму продаються цукерки ТМ Roshen з вичерпаним терміном придатності. Зокрема, було опубліковане фото з цукерками "Полуниця з вершками" на прилавку магазину, нібито поставлені в травні 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-