Геращенко каже, що під Радою затримали однопартійців Саакашвілі

За інформацією правоохоронних органів, серед затриманих громадян після сутичок, які сталися під Верховною Радою, є й активісти політсили "Рух нових сил".

Про це повідомив журналістам у кулуарах Верховної Ради народний депутат Антон Геращенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На думку співробітників поліції, які регулярно відслідковують масові акції, частина затриманих, які безпосередньо займалися силовими діями, брали участь і в силових діях на мітингах "Руху нових сил" Саакашвілі", - сказав Геращенко.

Читайте також: Намети під Радою: у партії Саакашвілі кажуть, що їхніх активістів там немає

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під парламентом мітингували близько сотні пенсіонерів та інших учасників протестної акції. Рада оточена посиленими нарядами правоохоронців. Учасники акції протесту кидали в правоохоронців вибухові пакети, кілки. У відповідь правоохоронці відтісняли мітингувальників.

Внаслідок сутички під Верховною Радою України постраждали уже 14 правоохоронців, 9 громадян затримані.

Водночас у прес-службі політсили "Рух нових сил" заперечують участь їхніх представників в акції під Радою та у сутичках зокрема. Більше того, у партії Саакашвілі заявляють, що їхні активісти вже понад місяць не перебувають у наметовому містечку.