Ляшко закликає Попова скласти мандат

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вважає, що його колега Ігор Попов повинен скласти депутатський мандат через пограбування магазину його сином.

Про це він заявив у Facebook.

"Я щиро співчуваю моєму колезі Игорю Попову, але в ситуації, яка склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат, який отримав за списком "Радикальної партії". Переконаний, що зараз Ігорю треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям", - написав Ляшко.

При цьому він додав, що "чекає від Ігоря мужності прийняти не просте, але політично відповідальне рішення перед своєю сім'єю, командою і суспільством".

Як повідомлялося, син депутата Ігоря Попова Богдан і його спільник були затримані за підозрою в пограбуванні магазину в Києві на Оболоні. За інформацією поліції, погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2500 грн.

Прокуратура оголосила затриманим про підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Читайте також: Сина Попова відправили під домашній арешт

29 листопада Оболонський районний суд Києва обрав для сина народного депутата Ігоря Попова - 14-річного Богдана Попова, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.