Главу АП Райніна знову обрали керівником харківської організації БПП

Делегати Харківської територіальної організації партії "БПП "Солідарність" знову обрали головою організації главу Адміністрації Президента України, в недавньому минулому губернатора Харківської області Ігоря Райніна.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день я не бачу альтернативи партії Президента... І я буду докладати максимум зусиль до розвитку партійної організації як у місті Харкові, так і в районах області", - зазначив Райнін з трибуни конференції.

За його словами, в найближчі два роки він має намір залишатися главою Харківської територіальної організації партії "БПП "Солідарність".

"Закон не забороняє главі АП займатися політичною діяльністю", - додав Райнін.

Що стосується конференції, то її учасниками стали голова фракції "Солідарність" в Харківській облраді, голова Харківської ОДА Юлія Світлична, депутати міської та обласної рад, мери міст, обрані від партії, а також волонтери, учасники АТО.

Як повідомляв Укрінформ, Ігор Райнін був обраний керівником Харківської територіальної організації "БПП "Солідарність" 28 лютого 2015 року - незабаром після того, як його призначили головою Харківської ОДА.

29 серпня 43-річний Ігор Райнін призначений главою Адміністрації Президента України.