Ростовський суд отримав запит України на допит Януковича

Міністерство юстиції Росії підтвердила отримання запиту на допит по відеозв'язку колишнього президента Віктора Януковича та екс-командувача внутрішніми військами Станіслава Шуляка.

Про це повідомляє ТАСС.

"До Мін'юсту Росії з Мін'юсту України надійшли названі запити, адресовані Радянському районному суду Ростова-на-Дону. Запити направлені в російський суд. При надходженні матеріалів за результатами їх розгляду Мін'юст Росії понформує українську сторону", - говориться в повідомленні російського Мін'юсту.

Запит про проведення допитів Януковича і Шуляка в якості свідків по справі колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" був спрямований Святошинським районним судом Києва.

Нагадаємо, 23 червня Міністерство юстиції України направило в Мін'юст РФ запит про проведення допиту екс-президента Віктора Януковича у справі про розстріл Майдану в режимі відеоконференції в якості свідка.

Через кілька місяців виявилося, що Мін'юст РФ загубив частину документів запиту. Українська сторона направила його повторно. В цей же день у Мін'юсті РФ повідомили, що отримали даний запит.