Геращенко не виключає «російський слід» у загибелі Шеремета

Радник глави МВС Антон Геращенко не виключив російський слід у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху встановленого під днищем автомобіля вибухового пристрою. Швидше за все, керованого дистанційно. Це цинічне і добре сплановане вбивство», - зазначив Геращенко.

За його словами, слідство розглядатиме всі можливі версії вбивства Павла Шеремета, насамперед пов'язані з його журналісткою діяльністю.

«Не виключаючи і російський слід», - додав він.

Вибуховий пристрій в автомобілі, в якому загинув журналіст Павло Шеремет, знаходився, швидше за все, під сидінням автомобіля, написав народний депутат Мустафа Найєм у Facebook.

"За попередньою версією, трагедія сталася внаслідок спрацьовування вибухового пристрію під сидінням автомобіля", - написав Найєм. Він також висловив прохання деякий "час не турбувати Олену (Олена Притула, керівник "Української правди" - ред.) з дзвінками, зйомками і розпитуваннями. Уся інформація і так вже в ЗМІ".

За інформацією "УП", машина, в якій їхав Шеремет належала Олені Притулі, але її в цей час в автомобілі не було.

Як повідомляв Укрінформ, в середу в центрі Києві вибухнув автомобіль, внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Авто вибухнуло на розі вулиці Богдана Хмельницького і Івана Франка навпроти ресторану McDonald’s.