Стрілянина у центрі Києва: суд обрав запобіжні заходи трьом затриманим

Суд обрав запобіжні заходи трьом затриманим за хуліганські дії біля фінансової установи у центрі столиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Сьогодні Шевченківський районний суд столиці обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Досудове розслідування триває», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Вінниці затримали молодиків, які вночі влаштували стрілянину в ресторані

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого до поліції Києва надійшло повідомлення про конфлікт та стрільбу біля фінансової установи на вулиці Володимирській у Шевченківському районі столиці. Попередньо з’ясовано, що між активістами та працівниками закладу виник конфлікт та бійка, у результаті чого двох людей госпіталізували, а чотирнадцятьох доставили до районного управління поліції.

3 лютого правоохоронці поінформували, що за хуліганські дії біля приміщення банківської установи затримали 25-річного та 26-річного киянина, а також 28-річного жителя Черкас. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Києва затриманим повідомили про підозру. Чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.