МАУ з жовтня запустить п'ять нових рейсів з Києва

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" з 1 жовтня запустить 5 нових міжнародних рейсів з Києва.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі авіакомпанії.

"З 1 жовтня, після припинення обмежень для іноземців, МАУ пропонує своїм пасажирам зручні стикування, а також додає нові рейси", - йдеться у повідомленні.

В МАУ зазначають, що з 1 жовтня запустять авіасполучення між Києвом та такими містами: Брюссель (Бельгія); Дюссельдорф (Німеччина) ;Лондон (Велика Британія); Прага ( Чехія); Баку (Азербайджан).

Крім того, МАУ пропонує стикувальні рейси через Київ з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги до Дубая, Каїра, Баку, Єревана, Стамбула, Тель-Авіва. Також стикувальні рейси пропонують з Дубая, Каїра, Баку, Єревана через Київ - до Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва, Стамбула.

З Тель-Авіва та Стамбула через Київ можна дістатися рейсами МАУ до Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Амстердама, Дубая, Єревана, Баку.

Читайте також: МАУ скасовує дев'ять рейсів на вересень

МАУ також пропонує варіанти стикувань через Київ власними або партнерськими рейсами в Україні. Зокрема, з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва та Стамбула пропонуються рейси через Київ до Харкова, Львова, Херсона, Одеси, Дніпра, з Дубая, Каїра, Баку, Єревана - через Київ до Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

Читайте також: МАУ зазнала $60 мільйонів збитків та скорочує 900 співробітників

Крім того, в МАУ зауважують, що пасажири, які купуватимуть авіаквитки з 16 вересня включно, зможуть безкоштовно неодноразово змінювати дату вильоту протягом терміну дії авіаквитка.

Як повідомлялося, 26 серпня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про закриття Україною до кінця вересня кордонів для іноземців.