Столична влада відкличе проект рішення про ліквідацію дитячої лікарні

Столична влада прийняла рішення відкликати проект рішення про ліквідацію Дитячої клінічної лікарні №7 та обговорити його.

Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Щиро поспілкувався з лікарями та батьками дітей, які обслуговуються в столичній дитячій лікарні №7. Цікава розмова, різнополярна на початку та в кінці. Усіх хвилює безперервність надання якісних послуг цим медзакладом. І "виявляється", що їх ніхто і не збирався переривати. На жаль, необізнаністю пробують скористатись ті, хто не хоче змін, змін на краще, а хто прагне лише використати ситуацію заради власного піару!" - наголосив Поворозник.

Він повідомив, що було домовлено відкликати проект рішення та детально обговорити зміни в лікарні №7.

Читайте також: Під КМДА — мітинг проти закриття дитячої лікарні

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 29 травня під стінами Київської міської державної адміністрації проходила акція проти ліквідації Дитячої лікарні №7.

Активісти стурбовані проектом рішення Київської міської ради "Про припинення Дитячої клінічної лікарні №7 Печерського району міста Києва шляхом приєднання до Київського міського центру дитячої нейрохірургії", згідно з яким запропоновано ліквідувати установу, як дитячу лікарню, а центр нейрохірургії визнати правонаступником всіх прав, обов'язків і майна лікарні.