Депутат від БПП оформив «вертолітний майданчик Януковича» на свою матір

Народний депутат від БПП Максим Єфімов підтвердив, що його оточення купило фірму, що володіє конгрессно-виставковим центром «Парковий» у Києві, де розташований так званий «вертолітний майданчик Януковича».

Про це Єфімов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"ЗМІ в черговий раз обговорюють зміну власника київського КВЦ «Парковий», згадуючи моє ім'я. Вирішив розставити всі крапки над «і». Інтересу до цього об'єкта я не приховував і вивчав його інвестиційну привабливість", - написав депутат.

Він додав, що після рішення суду про скасування арешту майна комплексу новий інвестор фактично отримує відкриті можливості для управління і розвитку центром.

"Як людина, яка хоче вкладати і в імідж, і в економіку своєї країни, я вважаю цей проект цікавим і перспективним. Водночас, як народний депутат я не маю права займатися комерційною діяльністю і, природно, не буду цього робити... Бенефіціаром даного бізнесу виступила моя мама, Любов Єфімова. Право займатися операційною діяльністю з управління комплексом інвестор планує довірити міжнародної компанії з гарною репутацією", - зазначив Єфімов.

Читайте також: Управління "Межигір'ям": уряд просять знайти підприємство на участь у конкурсі

За його словами, переговори з потенційними партнерами вже ведуться і вже найближчим часом буде представлена ​​концепція розвитку центру «Парковий».

Нагадаємо: у жовтні 2018 року конгресно-виставковий центр «Парковий» передали в управління комунальному підприємству Києва.

Читайте також: КМДА просить зупинити повернення вертолітного майданчика Януковичу

Вже у лютому цього року суд вилучив із управління Києва «вертолітний майданчик Януковича»: Господарський суд Києва заборонив комунальному підприємству «Центр організації дорожнього руху» керувати гелікоптерним майданчиком, збудованим за часів президентства Віктора Януковича.