На Київщині поліція спіймала двох автокрадіїв

Фото, відео

У Київській області під час поліцейського переслідування затримано двох автомобільних крадіїв.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

«Упродовж тижня до Іванківського відділення поліції надійшли повідомлення про крадіжки майна з автомобілів з єдиною характерною особливістю – всі злочини скоєні шляхом розбиття віконного скла», - йдеться у повідомленні.

Оперативні працівники Іванківської поліції встановили, що до скоєння цих злочинів можуть бути причетні особи, які пересуваються на авто Peugeot 406 з іноземними номерами.

Як зазначається, невдовзі група реагування патрульної поліції помітила автівку, яка підпадала під орієнтування. Однак на законні вимоги водій іномарки не зупинився і поліцейські почали переслідувати втікачів.

Тільки спільними зусиллями поліцейських Іванківського та Вишгородського районів в Димері вдалося заблокувати рух автівки та затримати зловмисників. Ними виявилися 34-річний киянин та його поплічник 32-річний житель Іванкова. Як з’ясувалось, один із чоловіків вже мав проблеми із законом і розшукувався місцевою поліцією за самовільне залишення місця проходження служби.

У салоні автомобіля Peugeot працівники поліції виявили та вилучили набір відмичок, наручники, 43 набої різного калібру, два магазина до пістолета, споряджені патронами з гумовими кулями. Як пояснив поліцейським 32-річний зловмисник, набої він викрав з автомобіля у Києві.

Читайте також: В Одесі затримали водія вантажівки, у ДТП з якою загинули двоє поліцейських

Наразі крадії перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу. Також вони перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території столиці та області. Вилучені набої у якості речових доказів направлені на проведення експертизи. Триває слідство.