В Одесі затримали водія вантажівки, у ДТП з якою загинули двоє поліцейських

В Одесі затримали водія вантажівки, у ДТП з якою загинули двоє поліцейських

Укрінформ
Правоохоронці Одеси затримали сьогодні водія вантажного автомобіля Volvo, який увечері 29 січня, виїхавши на зустрічну смугу руху, скоїв зіткнення з маршрутним автобусом. Внаслідок ДТП загинули двоє поліцейських, четверо громадян травмовані.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області.

"Правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу водія вантажівки, підозрюваного у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинули двоє поліцейських і четверо громадян травмовані", - зазначили в поліції.

Попередньо встановлено, йдеться в повідомленні, що "водій вантажного автомобіля Volvo, рухаючись у напрямку смт Овідіополь, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з маршрутним автобусом сполученням Кароліно-Бугаз – Одеса, а в подальшому - з легковим автомобілем Mazda".

Внаслідок зіткнення загинули двоє поліцейських, які були пасажирами маршрутного таксі та їхали у службових справах. Ще четверо пасажирів мікроавтобуса зазнали тілесних ушкоджень і були госпіталізовані до медичних закладів обласного центру.

Читайте також: На Одещині у ДТП загинули двоє поліцейських

Слідчим відділом СУ ГУНП в Одеській області розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). В рамках провадження призначено низку експертиз.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-